Flipstorm
Image default
Health

Personal training | Wilt u fit worden?

Personal training

Met de personal training van bodytecclub bent u met een personal trainer fitter dan u ooit geweest bent.  Met behulp van de miha- bodytec doet u al een full body work out van 3 uur in 20 minuten. Bodytecclub biedt ook personal training voor bedrijven aan.

Personal training Onze personal trainers zijn effectief en resultaatgericht. De trainers begrijpen dat u niet de tijd hebt om meerdere keren naar de sportschool te gaan. Naast de work-out van 20 minuten kunnen de personal trainers van bodytecclub u ook voedingsadvies geven. Door de goede voeding te eten en de personal training heeft u binnen korte tijd veel resultaat.

Miha- boytec Het apparaat waarmee de personal training wordt gedaan is de miha-bodytec. Dit is een apparaat dat gebruik maakt van elektrische spiersimulatie. Met de miha-bodytech worden 90% van de spiervezels geactiveerd, bij normale training is dit tussen de 40-50%. Doormiddel van de elektrische spiersimulatie van miha-bodytec wordt het hele lichaam in één work-out getraind en bent u maar 20 minuten bezig. Erg tijdsefficient dus.

Personal training voor bedrijven De bodytecclub biedt ook personal training aan voor bedrijven. U kunt gezamenlijk een training doen in kleine groepen tot maximaal 4 mensen. Hierdoor is er nog steeds een goede personal training. De training duurt maar 20 minuten en hierdoor heeft u naast u werk ook nog tijd over voor andere activiteiten. Dit vinden wij erg belangrijk bij bodytecclub. Fittere en gezondere werknemers zal de werkproductiviteit verhogen en het aantal ziektes verlagen, erg veel voordelen dus.

Bodytecclub biedt u dus een tijdbesparende personal training doormiddel van de Miha-bodytec. Zelfs personal training voor bedrijven is mogelijk bij bodytecclub. Wacht niet langer om gezonder en fitter te worden.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/