Flipstorm
Image default
Health

Een gezond lichaam

Een gezond lichaam

 

Met de zomer die er nu is willen de meeste mensen er goed uitzien. Dus een platte buik of een gespierde buik. Vooral als je wat dikker of steviger bent dan heb je misschien wel de ambitie en het doel om voor volgend jaar zomer alvast te beginnen met sporten. Het klinkt misschien heel ver weg maar afhankelijk van je doel, met andere woorden een goed getraind lichaam en veel minder vet op je lichaam is het echt noodzakelijk om zo vroeg mogelijk te beginnen.

 

Het begint dus met afvallen en trainen. Je wilt eerst gewicht kwijt, met name je water gewicht. Dus je moet flink gaat zweten. Daarna komt het eten en drinken aan bod. Want een gezond en een gebalanceerd eetpatroon werkt wonderen. Er zijn ook andere manier om af te vallen naast het sporten. Het van je lichaam is sowieso een goede manier omdat het je je hele lichaam reinigt, hiervoor kan je bijvoorbeeld Detox Forte gebruiken.

 

Detoxen

 

Dus alle giftige stoffen die slecht voor je zijn gaan uit je lichaam. Dus eten en drinken, detoxen en sporten. Als je aan een schema houdt en dat volhoudt dan heb je volgend jaar een lichaam waar je echt trots op kan zijn. Maar voordat het zover is moet je er wel tegenaan. Want het volhouden van zoiets is niet echt heel erg makkelijk.

 

Daarom is het weliswaar een goede tip om een personal trainer aan te nemen. Het is net als een stok achter de deur. Je blijft zo gemotiveerd en als je merkt dat je het niet meer aankan dat is de trainer voor je om te zorgen dan je gewoon blijft doorgaan. En uiteindelijk is het ook gezonder als je een gezond lichaam hebt en niet alleen een lichaam wat er goed uitziet.

 

Een gezond doel

 

Je wilt natuurlijk ook de resultaten laten zien aan de rest van de wereld en daar mag je best trots op zijn. Er zijn hele grote groepen mensen die het niet volhouden en die dan halverwege stoppen met hun dieet. En met sporten. Dus het is een lange weg maar als je dan eenmaal zover bent dan kun je in ieder geval zeggen dat je dat bereikt hebt na een jaar.

 

Conclusie. Ga afvallen, sport en beweeg. Neem soms wat extra’s om je daar doorheen te helpen. Neem een personal trainer om je extra te motiveren en blijf doorgaan totdat je het lichaam hebt waar je je goed bij voelt en gelukkig bij voelt 🙂