Flipstorm
Image default
Offers

Anniek Schuurs heeft mij goed geholpen

Dankzij de mediation vanuit Zeist heb ik goed kunnen leren omgaan mijn de situatie in mijn familie. In mijn familie is er nooit echt veel rust geweest. Er was altijd ruzie tussen mijn ouders en met de kinderen waar iedereen gek van werd, zelfs tijdens verjaardagen gaan ze hard tegen elkaar in. Ik als tante werd er helemaal gek van en zag onze familie langzaam uit elkaar gaan. Dit wilde ik voorkomen en wilde daarom een mediator inschakelen. 

Op zoek naar mediation uit de omgeving van Zeist

Ik had nog wat problemen met het zoeken naar een goede mediation uit de omgeving van Zeist. De meeste waren al helemaal volgeboekt en andere hebben gewoon niet gereageerd op mijn mail. Na een tijdje zoeken kwam ik Anniek Schuurs Mediation tegen en dit was mijn laatste hoop om het te proberen. Ik kreeg binnen een paar uur meteen een antwoord en kon direct een afspraak inplannen met Anniek om een kennismakingssessie te starten. Mijn familie wilden in het begin totaal niet meewerken aan het idee van samen zitten en praten met elkaar. Totdat ik ze begon te dwingen om dit te doen voor hun kinderen. Uiteindelijk hebben ze besloten om toch eens een sessie te proberen. 

Hele fijne gesprekken

Ik was bloednerveus voor het eerste gesprek. Ik had werkelijk geen idee hoe het kan aflopen met deze mensen. Maar tot mijn verbazing was er niets eens geschreeuw in de gesprekken, alleen maar begrip voor elkaar en meer. Anniek heeft echt iets gedaan met mijn familie waardoor we nu op een veel betere plek staan dan eerst. We hebben nog een aantal sessies met Anniek om alles goed op de rit te krijgen maar ik weet nu al dat alles goed gaat komen in onze familie en dat Anniek ons heeft gered.

Probeer het zelf

Heeft u ook een mediation nodig voor uw problemen? Bekijk dan eens de website van Anniek Schuurs Mediation voor meer informatie over alle diensten die zij aanbiedt voor verschillende soorten particulieren. Bovendien kunt u makkelijk contact met haar opnemen via haar mail en andere contactgegevens.