Flipstorm
Image default
Health

Op zoek naar een mediator in Limburg?

Omdat mijn oma is overleden, zocht ik al snel een mediator in Limburg. Mijn ooms en tantes kwamen er gezamenlijk maar niet uit hoe ze de erfenis van mijn oma moesten verdelen. Natuurlijk wilde alle tantes die ene gouden ketting hebben die mijn oma vaak droeg. Het theekastje dat altijd zo gezellig in de gang stond, was ook erg gewild. Om te voorkomen dat gedoe en onenigheid zou ontstaan, hebben we gezamenlijk besloten dat een mediator in Limburg wel eens de oplossing kon zijn. Ze wilden het niet zo ver laten komen dat ze er onderling helemaal niet meer uit zouden komen. Dus toen heb ik maar geopperd dat ik op zoek zou gaan naar een mediator in Limburg. Ga naar de website www.buitengewoonmediation.nl voor meer informatie over uw mediator in Limburg.

Wat kan een mediator in Limburg voor je betekenen?

Een mediator in Limburg staat je bij familiezaken met raad en daad bij. Een mediator besteedt niet alleen aandacht aan de zakelijke kant van een conflict maar besteedt ook aandacht aan de emotionele kant van een conflict. Zelf dacht ik voor mijn kennismaking met Buitengewoon Mediation dat een mediator alleen kan helpen bij bijvoorbeeld een echtscheiding. Maar hun expertise reikt veel verder. Bij allerlei familiezaken kan Buitengewoon Mediation je van dienst zijn. Zo kun je met hun hulp een gebroken relatie weer herstellen of een conflict op een voor allen bevredigende manier afsluiten. Zodat alle familiezaken weer op rolletjes lopen.

Een mediator in Limburg helpt je bij de emotionele kant van een conflict

Een mediator in Limburg is compleet onafhankelijk bij familiekwesties. Vrienden en familieleden worden vaak in eerste instantie betrokken bij een familieconflict. Maar het is de vraag of voor de onderlinge band familie en vrienden niet te dichtbij staan. Als mediator in Limburg heeft Buitengewoon Mediation geen last van opkomende emoties. Waardoor er altijd sprake zal zijn van een goede communicatie. Immers zal de communicatie bij familiekwesties stroef verlopen doordat er altijd emoties, onbegrip en wantrouwen mee spelen welke alleen maar zullen opstapelen. Buitengewoon Mediation is als mediator in Limburg objectief. Ze zijn niet emotioneel betrokken.

Met een mediator uit Limburg is er als snel sprake van vertrouwen

Onder de bezielende begeleiding van de mediator in Limburg zijn ook de emoties tussen mijn ooms en tantes onderling bedaard. Er was al snel sprake van begrip en vertrouwen in een goede verdeling van de erfenis van mijn oma. Met respect voor elkaar en mijn oma is er met Buitengewoon Mediation naar een gezamenlijke oplossing gewerkt. Uiteindelijk is iedereen verdrietig maar tevreden over de gang van zaken.