Flipstorm
Image default
Health

Cloud telefonie

De keuze voor cloud telefonie is een fantastische zet gebleken. Met mijn bedrijf, een groothandel in warmtepompen heb ik onlangs met trots een 4e vestiging geopend. De almaar toenemende vraag naar warmtepompen heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. Er zijn zelfs plannen om op termijn een vijfde vestiging te openen. Alhoewel ik mij zelf liever bezighoud met installatietechniek en sales, kwam ik tot het besef dat ik ook moest gaan nadenken over hoe we onze telefonie moesten gaan inrichten. Door de groei van mijn bedrijf zag ik ook problemen ontstaan waar ik nooit geen rekening mee had gehouden. Ik merkte dat de telefoonkosten enorm de pan uit rezen met het oude ISDN systeem. De telefoonkosten stegen evenredig met de groei van het bedrijf. Op elke vestiging hebben we een afdeling planning. Deze afdeling kan worden gebeld wanneer er sprake is van een storing of van andere calamiteiten.De afdeling planning stuurt namelijk monteurs aan die op hun beurt op een storing af gaan De afdelingen van de verschillende vestigingen bellen onderling ook erg veel met elkaar. Van klanten kwamen er steeds vaker klachten binnen over de matige bereikbaarheid van deze afdelingen. Daarbij was er een enorme stijging zichtbaar in de kosten vanwege het bellen van onze vestigingen onderling. Cloud telefonie bleek juist voor deze 2 problemen een uitstekende oplossing te hebben. Momenteel maken wij gebruik van cloud telefonie van De Nederlandse Provider.

Cloud telefonie van De Nederlandse Provider

Met de cloud telefonie van De Nederlandse Provider zijn wij zeer tevreden. Onze vestigingen kunnen onderling nu gewoon gratis met elkaar bellen. De kosten zijn daardoor enorm verlaagd.Doordat we nu gebruik maken van cloud telefonie, zijn we tevens veel beter bereikbaar. Er is nu 1 telefoonnummer voor alle vestigingen. Er is telefonisch altijd wel iemand beschikbaar zodat klanten niet meer in de wacht hoeven staan of simpelweg geen gehoor krijgen. Cloud telefonie heeft er aantoonbaar voor gezorgd dat onze omzet is gestegen.

Vlekkeloos

De overstap naar cloud telefonie is vlekkeloos verlopen. De mensen van De Nederlandse Provider waren erg vriendelijk en dachten met ons mee. Cloud telefonie van De Nederlandse Provider is een echte aanrader.