Flipstorm
Image default
Health

Dozenhal

Sinds ik het bedrijf Dozenhal heb ontdekt, kan ik niet meer zonder hun dienst. Voor het bedrijf dat ik werk hebben we altijd verschillende soorten dozen nodig om bepaalde pakketjes op te sturen naar onze klanten. Maar we hebben eerst samengewerkt met een ander bedrijf die hier gespecialiseerd in was maar dat ging elke keer fout. Of we kregen steeds de verkeerde dozen of ze waren juist beschadigd. Hier waren we klaar mee, dus zijn we naar een ander bedrijf overgestapt.

Goede dienst en producten bij Dozenhal

Het eerste wat ik tegenkwam op het internet was de website van Dozenhal. Daar ben ik meteen gaan kijken wat ze daar allemaal aanboden en dat was mega veel! Ik kon allemaal formaten in hun zoekfunctie typen en elke keer kwam het formaat naar boven die ik wilde hebben voor het bedrijf. Bovendien kon ik daarbij kiezen of ik daar extra verpakkingsmateriaal erbij wilde bestellen of juist deze wilden laten bedrukken voor een betere indruk bij de klanten. Ik vond dit ideaal dus heb meteen een paar sets besteld met ons logo erop zodat we extra herkenbaar zijn tegenover de klant. Nu was het alleen afwachten of de pakketjes heel aan zouden komen en of de kwaliteit een beetje goed is.

Een top bedrijf

Ik had nooit moeten twijfelen aan het bedrijf want ze hebben echt goede service. We hadden een aantal sets besteld maar kregen er een paar gratis als welkomstcadeau. Dat vonden we al goede service en daarbij waren alle producten die we hadden besteld niet beschadigd en was de bedrukking van de dozen ook nog eens gelukt. Dit vonden we erg fijn en nu bestellen we alleen maar bij Dozenhal omdat we weten dat we daar altijd de beste kwaliteit producten krijgen en goede service.

Contact

Wilt u meer weten over alle producten en diensten van het bedrijf die zij aanbieden? Of bent u gewoon benieuwd of uw gewenste formaat doos in het assortiment ligt? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie. Daar kunt u makkelijk en snel online uw bestelling plaatsen en wij regelen de rest voor u.