Flipstorm
Image default
Health

Goede kwaliteit dozen bij een bedrijven kopen

Ik heb sindskort een bedrijf gevonden waar ik goede kwaliteit dozen kan kopen voor een goede prijs. Met mijn bedrijf gingen we verhuizen naar een andere pand, omdat het oude pand voor ons te klein werd. Daarom moesten we een ander pand om meer ruimte te creëren en om als bedrijf te groeien. Maar om alle spullen goed over te brengen, hadden we vele soorten dozen nodig om alles in te pakken.

Op zoek naar de ideale dozen

We hadden verschillende formaten dozen nodig om alle spullen van het oude kantoor naar het nieuwe kantoor te brengen. Ik wist alleen niet waar ik moest beginnen met zoeken. Want ik dacht dat ik gewoon bij de gamma wel verschillende verhuisdozen kon halen, maar daar hadden ze maar een maat. Daarom moest ik verder kijken op het internet of daar meerdere aanbieders waren die speciale maten dozen verkocht. Gelukkig kwam ik snel op de website van Dozenhal terecht! Daar hebben ze allerlei soorten dozen bij elkaar voor een goede prijs. Zelfs alle specifieke dozen die wij zochten hadden ze daar en daar waren we erg blij mee. Maar we beseften ons dat er nog veel meer opties waren bij Dozenhal. Ik kon meerdere producten bestellen dan alleen maar dozen!

Zelfs groene versies?!

Ja dat leest u goed! Ik kwam erachter dat er ook groene dozen waren die we konden bestellen. Dit waren gebruikte dozen die nog in perfecte staat waren om hergebruikt te worden. Natuurlijk waren deze goedkoper en zijn ze beter voor het papiergebruik en het milieu. Wij als bedrijf doen hier veel aan en hadden besloten dit ook te toepassen op onze verhuizing. Nadat alle dozen er snel binnen waren, konden we starten met onze verhuizing. Dozenhal heeft niet gelogen over de kwaliteit want die was nog steeds er goed!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Dozenhal? Bekijk dan de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl voor meer informatie. U kunt daar meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze is geheel kosteloos en wij hopen u hiermee verder te kunnen helpen.