Flipstorm
Image default
Health

Laserontharing

Een permanente oplossing voor overbeharing

Je ontmoet de vrouw van je leven. Humoristisch, elegant en leuk om te zien! Maar je hebt veel lichaamsbeharing. Toegegeven, je bent trots op je borsthaar, maar je weet dat veel vrouwen beharing op de rug niet waarderen. Laserontharing is dé permanente oplossing. Sensitif.nl heeft een gratis consult.

 

Hoe werkt laserontharing?

Of je jong of ouder bent, man of vrouw, het is ideaal om niet meer te hoeven ontharen! Onze LightSheer diodelaser, doodt de haarwortelzakjes van haren in hun actieve fase. Haren in de groeifase worden bij volgende behandelingen vernietigd. Een haar heeft een levensfase van circa 5 weken, dus telkens rond die tijd heb je een vervolgbehandeling nodig om tussen de 80% en 100% haarreductie te bereiken. Er zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig. Meer informatie op Leerwiki.

Laserontharing lijkt me pijnlijk?!

Bij Sensitif ervaar je alleen een tintelende sensatie, maar er zijn uiteraard plekken op het lichaam die gevoeliger zijn. Na de behandeling kan de huid rood zijn, dit trekt vanzelf weg. Laserontharing werkt overigens het best bij bruine of zwarte haren op een lichte huid. Laserontharing is dé oplossing voor al je ongewenste haargroei! Op onze site kun je zelf je online afspraak maken via de Sensitif-kalender.

http://www.sensitif.nl/laserontharing/