Flipstorm
Image default
Health

GlobalHair

 

Global Hair is de oplossing voor kalende mannen en vrouwen. Door haartransplantatie volgens de FUE methode kan men de natuurlijke uitstraling van voorheen weer terugkrijgen. Veel mensen doen daarom een haarimplantatie in Turkije of België waar de prijzen aanzienlijker lager liggen en de kwaliteit vele malen hoger is dan elders.

Laat uw haren transplanteren in een Turkse haarkliniek en u ziet er binnen een half jaar weer uit als vroeger. De FUE methode levert hier een bijdrage aan. Door grafts, ook wel haarfollikels, uit de huid te halen op plekken waar haren permanent groeien en te implanteren op locaties waar er een te kort is kan men een natuurlijk resultaat bereiken. De getransplanteerde haren groeien verder op de nieuwe plaats waar haarverlies optreedt waardoor kaalheid tegen wordt gegaan. Dit is in een notendop wat onze haarspecialisten voor u kunnen betekenen. Op Globalhair.nl vindt u meer over haartransplantatie in Turkije en België.

Waar GlobalHair voor staat

GlobalHair is de professionele oplossing voor haarproblemen. Dankzij de deskundigheid van de vele ervaren specialisten die bij ons werkzaam zijn kunt u na een relatief korte herstelperiode weer genieten van natuurlijk hoofdhaar. We hanteren hierbij haarimplantatie middels de FUE techniek. Onze haarklinieken in Turkije of bijvoorbeeld België kunnen uw baardhaar terug laten komen, de kaalheid op uw kruin doen verdwijnen en uw wenkbrauw weer mooi en vol maken. Of u nu baardhaartransplantatie wilt, of dat u gewoonweg geen last meer wilt van haarverlies of dat u wenkbrauwtransplantatie wilt bij GlobalHair is het mogelijk.

Haartransplantatie Turkije

Het mooiste resultaat kunt u krijgen door een haartransplantatie in Turkije te nemen. GlobalHair kan u consulteren over de opties die u hebt wat betreft het laten transplanteren van hoofdhaar. De Turkse haarklinieken hebben vele jaren aan ervaring en kunnen duizenden grafts in een sessie implanteren. Als u dus hoge kwaliteit haarimplantatie wilt kunt u beter naar een haarkliniek in Turkije bezoeken. Globalhair.nl heeft consulenten in dienst die u alles kunnen vertellen over de FUE behandelmethode met PRP plasmabehandeling voor Turkse haartransplantaties.