Flipstorm
Image default
Health

Een op maat gemaakte zorgchalet

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, op maat gemaakte zorgchalet? Mantelzorg Wernsen helpt u graag bij het realiseren van uw zorgchalet. Zo helpt u uw ouders om voor hen te zorgen dichtbij uw eigen huis en zorgt u er toch voor dat u uw nodige privacy houdt. Mochten uw ouders toch onverhoopt hulp nodig hebben, dan kunt u snel ter plekke zijn indien dat nodig is. Uw zorgchalet realiseren wij meestal direct naast uw huis of in uw tuin, wanneer u en uw tuin dit toelaten. Zo zorgen wij ervoor dat alles dichtbij huis is en er verder geen onhandige situaties ontstaan welke betrekking hebben op de zorg van uw ouders.

Al uw wensen over uw zorgchalet in beeld brengen

Wij vinden het erg belangrijk om een zorgchalet op maat te realiseren. Wij vinden het daarnaast ook erg van belang dat de zorgchalet aan alle wensen van u en uw ouders zal voldoen. Daarom investeren wij veel in een goede relatie tussen u en ons. Zo brengen wij al uw wensen en behoeften in kaart om ervoor te zorgen dat wij goed weten wat u precies verwacht van uw zorgchalet. Wij zorgen ervoor dat de lijntjes erg kort zullen zijn en dat u ons op elk moment kunt benaderen als u vragen heeft over uw zorgchalet. Wij zullen pas beginnen met bouwen, wanneer wij al uw wensen en behoeften goed in kaart hebben gebracht en u er zeker van bent dat u de opdracht aan ons toevertrouwd. Tijdens de verbouwing zullen wij u adviseren over al het papierwerk waarmee de bouw gemoeid gaat. Zo nemen wij u veel zorg uit handen, zodat u zich optimaal kunt focussen op de zorg van uw ouders.

Wij komen graag bij u langs

Wij helpen u graag bij het perfect realiseren van uw zorgchalet. Wij begrijpen ook dat u misschien nu nog te weinig informatie hebt over het realiseren van een zorgchalet door Wernsen Chaletbouw. Daarom nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen en alle mogelijkheden te bespreken. Ook komen wij graag bij u langs om u van passend advies te voorzien. Zo zetten wij samen vele stappen op weg naar uw perfecte zorgchalet!