Flipstorm
Image default
Health

Ayahuasca

Als je op deze site terecht bent gekomen, dan ben je vast nieuwsgierig naar ayahuasca, wat het precies is en wat het inhoudt. Ayahuasca is een Zuid-Amerikaanse drank, die de inheemse bevolking van de Amazone al jarenlang gebruikt om thee van te maken, genaamd ayahuasca.
Traditioneel wordt ayahuasca gemaakt van de planten: de Banisteriopsis caapi liaan en de bladeren van de Psychotria viridis. Wij gebruiken echter de Mimosa Hostilis (Jurema) en de Peganum Harmala. Deze planten beschikken namelijk over dezelfde werkzame stoffen als de traditionele ayahuasca planten.  Lees meer over een Ayahuasca ceremonie bij Innerlijke Reis.

Wanneer ayahuasca gebruiken?

Ayahuasca moet je pas gebruiken als je hier helemaal klaar voor bent. Ayahuasca kan een heftig effect op lichaam en geest hebben. Het is aan te raden hier van te voren goed op voorbereid te zijn.
Ayahuasca kun je gebruiken om inzichten te krijgen in het leven, om lichamelijke beperkingen op te heffen, om je spiritueel te ontwikkelen en ga zo maar door. Er zijn heel veel doeleinden waar je ayahuasca voor kunt gebruiken, maar ayahuasca laat jou eigenlijk zien wat belangrijk is in het leven  en laat je een kijkje nemen bij jouw innerlijke zelf. Een ayahuasca ceremonie kan je helpen verder te komen in het leven en helpen het leven beter te begrijpen.

Wat kun je verwachten van een ayahuasca ceremonie?

Eigenlijk is het niet te zeggen wat je kunt verwachten van een ayahuasca ceremonie. Een ayahuasca ceremonie is voor iedereen anders en wordt door iedereen anders ervaren. Ayahuasca is een hele persoonlijke ervaring. Meestal ervaar je na een ceremonie dat je veel beter in je vel zit, voel je, je vrijer.
Echter, hoe goed voorbereid je ook bent, het blijft een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

De ceremonie

Je kunt bij ons kiezen voor verschillende ceremonies. Wij bieden individuele, duo en groepsceremonies aan. Kies altijd voor de ceremonie die het beste bij je past.
Een ceremonie duurt tussen de 6 en 8 uur. Tijdens de ceremonie is er altijd een van onze begeleiders bij om te helpen wanneer je er zelf niet meer uitkomt. Zij hebben ervaring met het begeleiden van ayahuasca ceremonies en weten dus altijd hoe ze jou het beste kunnen helpen.
Je bent altijd bij ons altijd in vertrouwde handen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een ayahuasca ceremonie? Neem gerust contact op, dan kunnen wij je meer duidelijkheid geven over wat ayahuasca nou precies inhoudt en wat je kunt verwachten van een ayahuasca ceremonie.