Flipstorm
Image default
Health

Drie redenen waarom TIM Delft voor jou de beste keuze is

Wanneer je last hebt van je lichaam bij het bewegen is het belangrijk dat je een goede behandeling krijgt om zo snel mogelijk weer pijnloos te kunnen bewegen. Een goede fysiotherapie is hierbij ontzettend belangrijk. In dit artikel lees je drie redenen waarom TIM fysio in Delft voor jou de beste keuze zou kunnen zijn.

 

TIM Delft heeft veel verschillende specialisaties zodat je voor elke klacht terecht kunt. Zo zijn er behandelingen voor schouderklachten, hoofdpijn, stressgerelateerde klachten, nekklachten, een whiplash, artrose of knie- en heupklachten. TIM Delft is zelfs gespecialiseerd in bewegingstherapie na kanker. Je kunt hier dus altijd terecht.

 

Of je nou oud bent of nog jong, iedereen is welkom bij TIM in Delft. Met elke blessure of klacht kun je terecht bij een van de specialisten in de praktijk. Je kunt altijd heel gemakkelijk een afspraak maken. Je hebt niet eens meer een verwijzing van je huisarts nodig.

 

Elke blessure en elk lichaam is anders. Daarom is het belangrijk dat iedereen een programma of behandeltraject krijgt waar hij of zij het meest van kan profiteren. Het is de bedoeling dat jij zo snel mogelijk weer goed kunt bewegen. Daarvoor is persoonlijke begeleiding en behandeling nodig. Dat staat bij TIM Delft op de eerste plaats.