Flipstorm
Image default
Health

De leukste Dansschool van Lelystad

DD Dancestudio: de leukste Dansschool van Lelystad

DD Dancestudio heeft het allemaal. Van streetdance tot modern ballet en pamperdance, je bent hier aan het juiste adres voor een professionele les of een uurtje recreatief genieten. Of je nu een professional in spe bent of gewoon lekker wilt bewegen op de muziek, deze dansschool in Lelystad heeft een leuke les voor je in petto. De dansschool is te vinden op drie locaties in Lelystad en biedt cursussen voor volwassen, kinderen, beginners en gevorderden. Plezier en een goede begeleiding staan centraal in de lessen.

Professionele begeleiding voor de selectie van deze Dansschool in Lelystad

In augustus worden audities gehouden voor de getalenteerde selectie van DD Dancestudio. Er wordt gekeken naar inzet, toekomstmogelijkheden, niveau en talent. Wie een plekje bij de selectie van deze dansschool in Lelystad  verovert, geniet professionele begeleiding en wordt de kneepjes van het vak bijgebracht. Een plaats in de selectie is de ideale voorbereiding op de dansacademie. Bijna ieder jaar stromen er leerlingen door van de selectie van DD Dancestudio naar een mbo- of hbo- dansopleiding.

Contact

Heb je vragen? Wil je een proefles boeken of eens langskomen? E-mail dan naar info@dddancestudio.nl of denise@dddancestudio.nl of bel naar (0320)224847/(06)52054631. Voor meer informatie over deze leuke, sfeervolle en professionele dansschool in Lelystad surf je naar deze website.