Flipstorm
Image default
Health

Tandarts in Utrecht

Of u nu gaat verhuizen naar Utrecht of gewoon op zoek bent naar een nieuwe tandarts in Utrecht: bij Staalwijk Tandarts zit u altijd goed. Sinds 2008 heeft de praktijk haar deuren geopend aan de Jutfaseweg 79 in de Utrechste Rivierenwijk. Hier staan diverse specialisten op het gebied van mondzorg van maandag tot en met vrijdag voor u klaar.

Behandeling onder hypnose

Wij hechten veel waarde aan de gemoedstoestand van onze patiënten. Daarom nemen we ook altijd alle tijd om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Tevens vinden we het belangrijk dat ook mensen die angstig zijn zich prettig voelen bij ons. Wij zijn de tandarts in Utrecht die behandelingen kan uitvoeren onder hypnose, waardoor mensen met angst ook gewoon naar de tandarts kunnen gaan. Natuurlijk wordt dit gedaan aan de hand van veilige technieken en professionele begeleiding.

’s Avonds geopend

Ook snappen we dat het voor werkenden lastig is om overdag langs te komen in onze praktijk. Vandaar dat we op maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur geopend zijn, waardoor u dus langs kunt komen wanneer het u ook echt uitkomt.

Verschillende behandelingen

Staalwijk Tandarts is de tandarts in Utrecht die gespecialiseerd is op het gebied van implantologie en endodontologie. Maar ook op het gebied van algemene tandheelkunde, mondhygiëne en parodontitis weten wij raad. We hebben maar liefst 6 tandartsen, 2 mondhygiënistes, een preventie assistente en 6 tandartsassistentes in dienst. Al onze medewerkers hebben flink veel kennis en ervaring binnen de tandheelkunde en kunnen dus elke patiënt helpen.

Vragen over Staalwijk Tandarts?

Heeft u nog vragen aan ons? Dan kunt u bereiken via de telefoon en mail. Daarnaast kunt u altijd even langskomen in onze praktijk.

https://www.staalwijktandarts.nl/