Flipstorm
Image default
Health

Praktijkinrichting die past bij jouw praktijk!

Als je praktijkinrichting uitbesteed aan een externe partij dan wil je dat het goed gebeurt en door iemand die deskundig is en ervoor kan zorgen dat je geen twijfel hoeft te hebben bij de manier hoe het overkomt op je patiënten. Dit is het motief waarom wij gekozen hebben om te gaan naar All Dent voor de praktijkinrichting. In eerste instantie waren we niet direct verkocht. We kunnen dit toch net zo goed zelf? Dit dachten we allemaal, echter is dit een veelvoorkomende gedachte die in bijna geen van de gevallen waar blijkt te zijn want All Dent heeft kennis en ervaring waar niemand aan kan tippen. In deze blog deel ik graag onze ervaring met All Dent en de reden waarom wij naar hen zijn gegaan voor de praktijkinrichting.

Praktijkinrichting bij All Dent

Wij zijn naar All Dent gegaan voor praktijkinrichting, dit heeft als positieve gevolg gehad dat we niet langer hoefden na te denken over allerlei details op gebied van praktijkinrichting. Er ontstond hierover bij ons intern namelijk regelmatig discussie. Dit is onnodig en kost een hoop tijd. Om deze reden moet je niet lang twijfelen, maar gewoon het hele proces uitbesteden aan een organisatie die al jaren ervaring heeft en hier kennis heeft opgedaan die jou helpt! All Dent is de organisatie die precies binnen dit kader past. Praktijkinrichting hebben ze bij ons gedaan, maar ook bij veel meer andere praktijken. Je hoeft gewoon niet lang te twijfelen, want zij zijn gewoon de meest geschikte organisatie op gebied van praktijkinrichting in Nederland.

Meer over All Dent?

Als je graag meer wil weten over All Dent en op welke manier ze jou kunnen helpen bij de praktijkinrichting dan is mijn advies om zo snel mogelijk contact met hen op te nemen en te zorgen dat je niet langer hoeft te twijfelen aan dingen. Je kunt aan hen alle vragen stellen die je hebt want ze hebben bij All Dent altijd een antwoord waar jij naar op zoek bent. Op de website kun je verschillende dingen vinden over projecten die ze al voltooid hebben.