Flipstorm
Image default
Health

Femilift laserbehandeling | Behandeling en Resultaten

 

Femilift is een bekende methode die vaak ingezet wordt tegen tal van intieme ongemakken. Zo wordt de behandeling vaak ingezet tegen de volgende intieme problemen: stressincontinentie, extreme droogte, strakke huid door littekenvorming en herstel na de bevalling.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling vindt altijd plaats op de polikliniek. De Femilift kan zonder verdoving uitgevoerd worden maar dat hoeft niet. Er zijn in de meeste gevallen maximaal 3 behandelingen nodig. Tussen iedere behandeling moet minimaal 5-6 weken zitten. Daarna heb je, afhankelijk van jouw aandoening, 1-2 behandelingen per jaar nodig om het effect te behouden.

 

 

Na de behandeling

Na de behandeling kun je direct weer je normale werkzaamheden oppakken. Het is geen hele ingrijpende behandeling. Wel wordt aangeraden om mininmaal 3 dagen na de behandeling geen gemeenschap te hebben. De complicaties zijn minimaal en komen eigenlijk niet voor. De laserstraal dringt tot ongeveer 0.5 mm in de huid. Dit is diep genoeg om het niveau van de huid te bereiken waar nieuw collageen gevormd wordt. Maar nooit zo diep dat andere organen beschadigd zouden kunnen raken.

 

Femilift resultaat

Na de femilift behandeling hebben vrouwen 80-85% van de vrouwen een afname van de klachten of zijn de klachten zelfs voleldig verdwenen. Het resultaat is dus heel goed en positief. Bij de femilift wordt er gebruikgemaakt van innovatieve CO2 lasertechnologie. Het weefsel wordt licht verwarmd waardoor de vezels samentrekken en de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Dit verbetert de functionaliteit van het hele gebied. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de bloedsomloop beter gaan stromen en zorgt het voor meer hydratatie. Ook wordt de elasticiteit herstelt.