Flipstorm
Image default
Health

Aerox kopen

Wordt het tijd voor een nieuwe scooter met een strakke look en veel power? De Gilera Runner 50sp zou een goede keuze kunnen zijn, maar je kunt ook eens kijken naar de krachtpatser uit Azië; de Yamaha Aerox. Deze pittige scooter heeft een prachtige vormgeving, voortreffelijke technische specificaties en is ongelofelijk compleet uitgevoerd. Een Aerox kopen is kiezen voor een waar racemonster.

 

Yamaha Aerox 50cc 4-takt

Pittig, snel en modern, dat is het motorblok dat schuil gaat onder de kappen van de Aerox. Er ligt een injectiemotor in dit model, via een ECU kan de status van de motor perfect worden uitgelezen. Daarnaast is de Aerox zeer zuinig, tot 1 op 60 kun je halen met deze scooter. De brandstofpomp met directe injectie zorgt ervoor dat de motor altijd start, ook als deze even heeft stilgestaan. Met schijfremmen voor en achter op de 13 inch wielen rijd je gewoon beter, de wendbaarheid is fantastisch op elke snelheid. Maar een Aerox kopen zal niet alleen kijkers trekken voor het motorblok…

 

Strakke vormgeving

De Yamaha Aerox mag gezien worden! De koplamp is mooi weggewerkt in de neus, de agressief ogende openingen zijn niet alleen mooi maar zorgen ook voor de koeling. Het zadel heeft een Carbon look met een verhoogd deel achter zodat de passagier ook goed zicht heeft. Het volledig digitale display is modern en functioneel, door de Yahama Aerox te kopen haal je de toekomst in huis.

 

Welke Aerox kopen?

Naast de 4-takt versie kun je ook een 2-takt Aerox kopen. De Yamaha Aerox R Naked is uitgerust met een felle 2-takt motor voor de sportieve rijder die de meeste power uit deze scooter wil halen. De Power Black kleurstelling laat duidelijk zien dat dit geen scooter is om zonder handschoenen aan te pakken. Ook niet zonder helm, de sportieve Aerox is alleen in 45km/u versie verkrijgbaar.

 

Een Yamaha Aerox kopen doe je uiteraard online, daar krijg je niet alleen de beste informatie en service, je betaalt ook een stuk minder dan in de reguliere winkels. Kijk snel naar de beschikbare Aerox modellen en accessoires en zie de toekomst van race scooters, nu verkrijgbaar in de winkel.

https://www.fastfuriousscooters.nl