LED panelen hebben een groot aantal voordelen boven de traditionele vormen van verlichting die worden gebruikt in de commerciële sector.

Dit soort producten zijn voorzien van lichtgevende en uniforme achtergrondverlichting.

Hoe maakt U nu een Led paneel?

Voor het maken van uw eigen aangepaste LED-paneel,  zijn er een paar belangrijke factoren die u zult moeten overwegen. Om te beginnen, moet u op de plek waar  het LED paneel geplaatst moet worden, een zeer nauwkeurige meting plegen.

Wanneer u kiest voor verlichtingsoplossingen die worden aangedreven met behulp van verschillende soorten van de technologie, bent u meestal beperkt  als het gaat om grootte.

U heeft drie of vijf verschillende maten om uit te kiezen, maar geen van hen zal op maat ontworpen zijn voor uw specifieke behoefte.

Omdat het LED paneel zich van nature leent voor aangepaste formaten, kunt u een paneel maken om uw exacte specificaties te krijgen als dat nodig is.

Om ervoor te zorgen dat u een paneel krijgt dat er zowel binnen als buiten uw bedrijf zo goed mogelijk uit zal zien, zult u dus de juiste afmetingen in acht moeten nemen.

U moet ook de kleurtemperatuur die u wilt gebruiken met uw aangepaste LED-licht paneel overwegen. LED-technologie leent zich natuurlijk aan kleurtemperaturen tussen 2700K en 9000K.

De omgeving waar u van plan bent  het apparaat te installeren, zal direct invloed hebben op de kleurtemperatuur die u kiest.

Als u van plan was uw aangepaste LED-paneel in een helder verlichte ruimte,te plaatsen bijvoorbeeld, zou u niet dezelfde kleurtemperatuur moeten  gebruiken als wanneer u hetzelfde apparaat  in een kleine, donkere hoek van uw bedrijf zou willen installeren. Er zijn dus voldoende mogelijkheden als het gaat om LED panelen.

U zult ook voor een soort van aangepaste LED-paneel kiezen die het beste past bij uw behoeften. Edge-lit licht panelen, bijvoorbeeld, zijn voorzien van edge verlichting voor verhoogde helderheid.

LED paneel voor het type plafond armaturen is ook te verkrijgen, afhankelijk van de configuratie van uw bedrijf. Acryl Edge Lit LED panelen met snap frames zijn ook verkrijgbaar.

http://www.leds-depot.be/led-230v/led-paneel.html

Comments are closed.