Bij Freedom in motion kunt u terecht voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen en omgeving. Dit is de praktijk van Annemieke Boendermaken en deze is gevestigd in Amstelveen. Het werkgebied van Freedom in motion is niet alleen Amstelveen maar ook de omliggende plaatsen Oudekerk aan de Amstel, Aalsmeer en Uithoorn. U kunt hier zowel terecht voor individuele behandeling als groepsbehandelingen.

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen op locatie

 

Bent u op zoek naar oefentherapie Mensendieck in Amstelveen? Freedom in motion heeft als werkgebied Amstelveen en omgeving en biedt aan particulieren in haar werkgebied ook de mogelijkheid om op locatie te komen. Voordeel hiervan is dat uw dagelijkse houdingen en bewegingen niet nagebootst hoeven te worden maar gewoon in uw eigen leefsituatie geanalyseerd en geoefend worden. Zo kan vaak sneller de oorzaak van uw klachten worden achterhaald. Ook als u een bedrijf heeft is het mogelijk om Freedom in motion op locatie te laten komen. Hiervoor maakt het niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. Het zakelijke werkgebied van Freedom in motion is namelijk heel Nederland. Voorafgaand wordt er dan eerst op de werkplek gekeken naar het gebruik van het meubilair en wordt er een onderzoek ingesteld bij de werknemers aan de hand van gesprekken en vragenlijsten. De uitkomst van dit onderzoek wordt meegenomen in het ontwerp van de training. Vervolgens vinden er speciaal voor uw organisatie op maat gemaakte trainingen plaats on the job. Deze trainingen worden altijd gegeven in kleine groepen en bestaan altijd uit een theoretisch en praktisch deel. Gewoon in uw eigen zakelijke omgeving.

 

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen voor groepen

 

Ook als u op zoek bent naar oefentherapie Mensendieck in Amstelveen in groepsverband dan bent u bij Freedom in motion aan het juiste adres. Er worden verschillende oefentherapieën in groepsverband aangeboden. Of u nou wilt oefenen om uw rugklachten te verminderen, wilt leren ontspannen of u bent zwanger en wil u zelf voorbereiden op de bevalling, dit is allemaal mogelijk in groepsverband bij Freedom in motion. Aangezien er bij 3 nieuwe aanmeldingen al een nieuwe groep start zijn de groepslessen zijn kleinschalig waardoor er altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht is want dat is waar het uiteindelijk allemaal om gaat.

Comments are closed.