Fitnessen zonder opzegtermijn?

Als je begint met fitness dan is het natuurlijk je doel om dit zolang mogelijk en zo fanatiek mogelijk vol te houden. Echter blijkt dit in praktijk niet altijd te lukken. Tijdgebrek, motivatie of blessures zorgen ervoor dat je niet meer in de sportschool komt. En dat is natuurlijk zonde als je nog wel moet betalen voor de sportschool. Gelukkig kennen wij een partij waar je kunt fitnessen en hiermee kunt stoppen wanneer je maar wilt, zonder dat je vastzit aan een opzegtermijn. Benieuwd waar dit is? We leggen het je graag uit.

Geen opzegtermijn?

Hoe vervelend is het dat je niet meer wilt fitnessen, maar er nog wel ervoor moet betalen. Helaas is dit bij veel fitnesscentra het geval. Wil je ook graag fitnessen zonder dat je aan een opzegtermijn vastzit? En wil je dus genieten van de vrijheid en flexibiliteit? Dan ben je bij ZUMUM aan het juiste adres.

ZUMUM fitness kost € 13,95 per maand en het wordt automatisch opgewaardeerd. Het ZUMUM fitness tegoed is een flexibel abonnement. Heb je geen tijd of zin meer om te fitnessen? Dan kan je direct stoppen. Daarnaast geldt dat wanneer je je aanmeldt je geen inschrijfkosten hoeft te betalen. Op deze manier kun je het flexibel fitnessen noemen.

Fitness tegoed

Met het ZUMUM fitness tegoed kun je onbeperkt fitnessen bij elke ZUMUM fitness club. Let wel op dat het fitness tegoed steeds slechts één maand geldig is. Het tegoed wordt automatisch opgewaardeerd met een automatische incasso. Wil je stoppen? Geen probleem. Dit kan altijd per direct, zonder dat je aan een opzegtermijn vastzit.

Ook fitnessen zonder opzegtermijn?

Denk je ook dat een flexibel abonnement van ZUMUM een uitkomst is voor jou? En zit je er daarom ook aan te denken om te fitnessen zonder opzegtermijn? Neem dan een kijkje op de website van het fitnesscentrum. Meld je vandaag nog aan via het inschrijfformulier op de website ga nog op korte termijn fitnessen bij een ZUMUM fitness centrum bij jou in de buurt.

Comments are closed.