Het gezicht van een persoon krijgt veel te verduren gedurende het leven, het is daarom begrijpelijk dat het gezicht op verschillende gebieden wat verzwakt en dat men te maken krijgt met volumeverlies. Dit is voor mensen zeer storend, zij ervaren hierdoor een negatief zelfbeeld en willen graag niet toegeven aan het ouder worden. Maar tegenwoordig is het vaker voorkomend dat een persoon een behandeling ondergaat tegen het ouder worden. Dit kan een man of vrouw zijn, mannen zijn de laatste jaren steeds ijdeler geworden en zien het belang in van sommige behandelingen.  

Deze ingrepen worden door sommige gezien als zware grote ingrepen, maar het tegendeel is waar. De behandelingen die men tegenwoordig kan uitvoeren zijn vaak niet operatief. Zo kan er worden gekozen dat men het gezicht laat injecteren met verschillende stoffen. Deze stoffen zorgen voor meer volume in het gezicht. Een volumeverlies behandeling, zorgt ervoor dat het gezicht en andere delen van het lichaam behandeld wordt. Door dit soort behandelingen krijgt het gezicht dus het oude volume terug. Er kan ook gekozen worden om meer volume toe te voegen, het risico is dan dat het er minder natuurlijk uit kan gaan zien. 

Deze stoffen ook wel injectables genoemd, kunnen van verschillende aard zijn. Zoals de stof hyarluronzuur, dit een stof dat gebruikt wordt om het volume in het gezicht te verbeteren, dit materiaal is tevens een lichaamseigen stof. Maar er zijn ook andere behandelingen mogelijk met injectables, zo ook het verwijderen van opgehoopt vet in bepaalde zones van het lichaam. Deze behandeling wordt lipolyse genoemd. Er wordt dan met dunne naalden in de vetcellen geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat het vet als het ware oplost in de behandelde gebieden. Het voordeel van deze behandeling is dat u direct resultaat ziet en dat deze behandeling een kleine 25 tot 30 minuten duurt. Dit is veel korter dan sporten.  

http://www.clinic63.nl/

Comments are closed.